Solens luft ridklubb

ge ALDRIG upp

Grupp 1

Grupp 1 är en nybörjargrupp på måndagar. Ridlärare är Agnes.

 

 

 

När man går i grupp 1 ska man kunna:

  • Ha tålamod att orka rida i en timme
  • Ha kåll på kroppsdelararna och en hyfsad motorik

 

Elever:

1. Tina är en säker tjej. Hon är född 2003 och är en av de älsta i gruppen. Hon kan vara lite stöddig och skrytig men rider ganska bra. Men nästa nivå är försätt rida och där galopperar man och det ä hon inte redo för.
2. Karl är en modig kille. Han är född 2005 och är en av de yngre eleverna. Han har pricis börjat rida så han har lite kvar att lära sig. Han sitter i stolsits, har ingen balans, har händerna i fel posiskon och sitter inte rak i ryggen. Dock är han modig och har viljan och rida och med de kan man komma långt.
3. Fredrik är en blyg kille. Han är född 2004 och har ridit längst i gruppen. Fredrik är ganska rädd för hästar och vill inte gå nära hästar eller rida på de. Han ycker att det är skumpigt och läskit att trava.
4. Sofia är en lite skrytig tjej. Hon säger alltid att hon är bäst i gruppen och när det inte går bra klagar hon på att hästen var på dåligt humör. Hon sitter lite mycket bakot i sdeln och lite snätt på hästryggen och även hon sitter i stolsits. Hon är född 2004. Sofia vill gärna byta grupp till en bättre och ligger faktist på gränsit till att gra det. Dock måste hon bygga upp en med stabeliserad sits och en bättre balans först.
5. Lisa är gruppens undervärk. Hon är mycket duktig på att rida vilket beror på att hon föddes på en hästgård. Hon skulle gjärna få flytta upp i grupp men hennes mamma envisas med att hon inte ska galoppera. Lisa är född 2005. Efter som att Lisa föddes bland hästar har hon mycket bra koll på hur hästen fungerar och rider nästan hästen på gränsen till form. Jag tror att Lisa skulle bli en superbra ryttare och komma långt i ridningen om och bytte grupp. Lisa har galopperat en gång på en privat lektion. Hennes mamma sitter med varenda lektion och ser till så att hästen hon rider alldrig blir skrämd eller rädd så att det börjar skena. Lisa har den bästa och dyraste sortens utrustning som man kan ha. Lisa själv tycker att hennes mamma är ganska jobbig och vill gjärna byta grupp. Lisa är en modig tjej.
 
Namn: Nr. Häst: Annat:
Tina 1 Åska  
Karl 2 Fanny  
Fredrik 3 Ludde  
Sofia 4 Rambo  
Lisa 5 Pelle  
Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)